Lidhje

Media Arkivi

Komuna e Kallmetit


Komuna e Kallmetit, me rreth 7 mije banore, eshte pjese e zones se Zadrimes qe shtrihet mes Lezhes dhe Shkodres. Te mbeshtetur nga programi per decentralizimin lokal, ne komune e Kallmetit eshte ngritur se fundmi Qendra me nje ndalese, e cila po lehteson sherbimet per komunitetin e kesaj zone.

XS
SM
MD
LG