Lidhje

Media Arkivi

Debat mbi bisedimet Kosovë-Serbi


Në Kosovë, analistët thonë se çfarëdo ndryshimesh që mund t'i bëhen planit të krye negociatorit Martti Ahtisari, në bazë të të cilit u shpall pavarësia e Kosovës, ato do të destabilizonin vendin. Komentet e tyre u bënë gjatë një debati mbi rrjedhën e bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë që do vazhdojnë më dy prill. Ndërkaq, të shqetësuar për pasojat e bisedimeve janë shprehur sot edhe udhëheqësit më të lartë të Serbisë.

XS
SM
MD
LG