Lidhje

Media Arkivi

Komuniteti rom në Kosovë


Pjesëtarët e komunitetit rom në Kosovë përballen me shumë sfida siç janë shkalla e lartë e papunësisë, varfërisë dhe mungesa e arsimit të përshtatshëm. Në ditën botërore të këtij komuniteti ata bëjnë thirrje për më shumë angazhim në përmirësimin e kushteve të jetesës për këtë komunitet i cili është integruar në sistemin politik të vendit, por ende të drejtat e tij janë shpeshherë të cunguara.

XS
SM
MD
LG