Lidhje

Media Arkivi

Urbanistika në Sarandë


Autoritet vendore ne Sarande po nxisin diskutimet për zhvillimin urban të qytetit. Ne nje konferencë vendore, ekspertë nga institucionet kombëtare dhe drejtues të Bashkisë kane parë nga afër mundësitë e krijimit të më shumë hapësirave urbane për sektorin turistik. Në prag të hapjes së sezonit veror Bashkia e Sarandës po kërkon më shumë mbështetje si nga Qeveria qendrore edhe njesitë e biznesit.

XS
SM
MD
LG