Lidhje

Media Arkivi

Privatizimi i PTK-së


Në Kosovë partitë opozitare dhe ekspertët e ekonomisë kanë reaguar ndaj procesit të privatizimit të Postës dhe Telekomit që është ndërmarrja më fitimprurëse në pronësi publike. Reagimet pasuan hapjen e ofertave për shitjen e 75 për qind të aksioneve të kësaj ndërmarrjeje. Oferta me e lartë që pritet të shpallet fituese është 277 milion euro, një shumë që për kritikët paraqet zhvlerësim të ndërmarrjes.

XS
SM
MD
LG