Lidhje

Media Arkivi

Botime të Luan Starovës në anglisht


“Shumica e njerëzve duan të jetojnë në paqe, edhe pse fatkeqësisht, nuk është shumë e vështirë që strukturat shoqërore të shthuren.” Kështu u shpreh profesoresha Christina Kramer e Universitetit të Torontos, lidhur me tensionet ndëretnike në Maqedoni. Ajo është përktheyesja në anglisht e dy romaneve të shkrimtarit Luan Starova dhe komentet i bëri në Bibliotekën e Kongresit, këtu në Uashington, gjatë një promovimi të këtyre botimeve.

XS
SM
MD
LG