Lidhje

Media Arkivi

Ministri Aldo Bumçi viziton Maqedoninë


Ministri shqiptar i Punëve të Jashtme Aldo Bumçi ndodhet për vizitë në Maqedoni. Ai ka theksuar mbështetjen e Shqipërisë për integrimin e Maqedonisë në Nato, ndërkohë që eshte shprehur se shqiptarët e Maqedonisë janë një faktor i rëndësishëm për qëndrueshmërinë dhe mirëqenien e këtij vendi.

XS
SM
MD
LG