Lidhje

Media Arkivi

Studim mbi gjendjen e punësimit të gazetarëve


Unioni i Gazetareve te Shqiperise publikoi sot nje studim, ku thuhet se mbi 30 per qind e gazetareve punojne pa kontrata. Perfaqesues te Unionit pohuan se gjendja e medias eshte mjaft e rende, gazetaret jane te pambrojtur dhe prej disa muajsh nuk marrin pagesat mujore.

XS
SM
MD
LG