Lidhje

Media Arkivi

Kosovë, 1 maji dhe papunësia


Një maji, dita e punëtorëve, shënohet edhe në Kosovë, por pa ndonjë veprimtari sindikaliste. Kjo festë e gjen Kosovën me një shkallë të lartë të papunësisë. Të dhënat e fundit flasin për rreth 270 mijë të regjistruar si të papunë. Por shifrat ende nuk janë të plota dhe kjo ka bërë që vlerësimet të jenë të ndryshme.

XS
SM
MD
LG