Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët shqiptarë në Greqi


Kthimi i emigranteve shqiptare nga Greqia per te festuar Pashket Orthodhokse kete vit eshte ne nje numer me te ulet .Kriza greke po i detyron emigrantet te kufizojne shpenzimet dhe te udhetojne me mjete te transportit publik .Ne piken e Kakavijes per here te pare pas disa vitesh ritmi i daljes se shqiptareve drejt Greqise gjate dites se sotme ishte me i larte se hyrjet e emigranteve . Korrespondenti yne Raimond Kola ishte ne anen shqiptare te pikes kufitare dhe pergatiti kroniken.

XS
SM
MD
LG