Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me analisten Besa Shahini


Një analiste për çështjen e integrimit të Ballkanit Perëndimor, thotë se situata e krijuar me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve në Shqipëri krijon sfida ligjore dhe besueshmërie për zgjedhjet e qershorit. Besa Shahini e Iniciativës Evropiane për Stabilitet, dëshmoi në emër të organizatës me qendër në Berlin në një seancë të Komisionit të Helsinkit për Shqipërinë që u mbajt në Uashington para dy ditësh.

XS
SM
MD
LG