Lidhje

Media Arkivi

VOA - 70 vjetori i transmetimit te pare ne shqip, Pjesa II


Këtë javë, Shërbimi Shqip i Zërit të Amerikës festoi 70 vjetorin e transmetimit të parë në gjuhën shqipe, i cili u transmetua më 13 maj të vitit 1943. Në praninë e shumë të ftuarve, zyrtarë të Zërit të Amerikës, politikanë, ambasadorë, ish kolegë të Shërbimit Shqip dhe miq të ndryshëm, folësit përshëndetën punën prej 7 dekadash të këtij shërbimi fillimisht në radio dhe më pas në televizion dhe internet. Sot ju ftojmë të ndiqni pjesën e dytë të materialeve të përgatitura nga kolegët Zamira Edwards dhe Julian Zyla.

XS
SM
MD
LG