Lidhje

Media Arkivi

Euralius 3: Sfidat e drejtësisë vazhdojnë


Projekti i Bashkimit Europian për forcimin e sistemit të drejtësisë shqiptare mbylli sot në Tiranë misionin e tij të tretë, një përpjekje afro 2,3 milionë euro për të bërë gjykatat shqiptare më të pavarura, më transparente dhe më të fryshme. Ky projekt i njohur si Euralius 3 solli në Shqipëri gjatë 30 muajsh, ose 2 vjet e gjysmë, ekspertët më të mirë nga Spanja dhe Italia për t’i bërë gjykatat shqiptare të paanshme, më profesionale dhe më moderne.

XS
SM
MD
LG