Lidhje

Draft Entry


Bashkërenduesi i ndihmës amerikane në Evropë dhe Euroazi, Daniel Rosenblum, tha sot se Kosova ka nevojë për sundim të frytshëm të ligjit që do t'i mundësojë asaj përballjen me krimin dhe korrupsionin. Ai i bëri këto komente gjatë përurimit të një gjykate në një komunë në jug të Prishtinës, pjesë e mbështetjes amerikane për reformimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë.

XS
SM
MD
LG