Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Z. Avni Mustafa, NAAC


Marrëveshja e arritur mes mes Prishtinë dhe Beogradit është përshëndetur nga faktorët kryesorë të komunitetit ndëkrombëtar, por sa i sa e vështirë do të jetë zbatimi i saj? Për të biseduar mes të tjerash edhe për këtë çështje, kemi sot të ftuar për një bisedë Drejtorin Ekzekutiv të Këshillit Kombëtar Shqiptari-Amerikab, Avni Mustafaj

XS
SM
MD
LG