Lidhje

Media Arkivi

Artisti francez JR pushton Times Square


Që para se të afiromohej si artist, kur pikturonte nëpër rrugët e Parisit, e deri tek krijimet në Times Square të Nju Jorkut, personi i njohur si JR ka ngjallur interes. Artisti i ri francez ka përdorur fotografi të zmadhuara portrete njerëzish nga Afrika e Jugut, Izraeli dhe teritoret palestineze që shprehen me krenari se cilët janë.

XS
SM
MD
LG