Lidhje

Media Arkivi

Fondacioni Vodafon Albania


Një grup grash kryefamiljare, nga komunat malore të Kastratit dhe Shkrelit në rrethin e Malësisë së Madhe, në përpjekje për të tërhequr vëmendjen mbi kushtet e vështira të kësaj shtrese në nevojë, hapën një ekspozitë me punimet e tyre artizanale, mbështetur në traditën popullore të Malësisë. Gratë kryefamiljare u mbështetën në punën e tyre nga dy komunat malore, shoqata ASA dhe Fondacioni Vodafon Albania. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ka përgatitur kronikën:

XS
SM
MD
LG