Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët nga Greqia hapin ferma


Disa dhjetëra familje të emigrantëve shqiptarë që po kthehen nga Greqia po fillojnë në Shqipëri të ngrenë ferma të vogla bujqësore. Në segmentin e rrugës që lidh Levanin me Tepelenën fermerët po krijojnë biznese të vogla bujqësore që po shtohen me mjaft sfida. Korespondenti ynë Raimond Kola ishte këto ditë në një familje ne Komunen e Frakulles se Fierit e cila ka nisur të kultivojë luleshtrydhe dhe përgatiti kronikën

XS
SM
MD
LG