Lidhje

Media Arkivi

Kompleksi La Ruya me flamengon


Në një vend imigrantësh me një kulturë të shumëllojshme, nuk është e papritur që muzika amerikane të jetë gjithashtu një përzjerje ndërkombëtare. Kjo është veçanërisht e vërtetë për flamengon që e sollën në shekullin e 18-të në Spanjë romët e Indisë Veriore dhe që luhet nga një kompleks i Kalifornisë që ka në repertorin e tij motive arabe dhe të tjera nga vendet islamike, nga Turqia, Deti i Zi, Irani dhe Afrika e Veriut.

XS
SM
MD
LG