Lidhje

Media Arkivi

Konferenca e OSBE-së


OSBE po mban ne Tirane nje konference dyditore te nivelit te larte kunder diskriminimit. Kryeministri Sali Berisha tha se dhuna ndaj grave dhe homofobia ne Shqiperi vazhdojne te jene ne nivele te larta. Konferenca e OSBE-se trajtoi edhe çështje të luftes ndaj nacionalizmit agresiv, ksenofobisë dhe racizmit.

XS
SM
MD
LG