Lidhje

Media Arkivi

Prodhimet tradicionale shqiptare


Prodhimet tradicionale shqiptare po ndeshen me sfida të reja në konkurrencën e tregjeve bashkëkohore. Siç njofton korrespondenti ynë në Tiranë, Ilirian Agolli, kantina e verërave "Gjergj Kastrioti- Skënderbeu" vazhdon të prodhojë markat e saj të njohura të verës dhe konjakut qysh nga vitet 30, duke zgjeruar praninë në Shqipëri dhe në rajon. Pranë kantinës shtrihen edhe disa dhjetëra hektarë vreshta, të cilat garantojnë freskinë e prodhimit vendas.

XS
SM
MD
LG