Lidhje

Mjegulla shkakton probleme në Australi


Mjegulla mbuloi sot për të dytën ditë me radhë qytetin australian të Sidneit, duke shkaktuar vonesa në transport.

Fluturimet brendshme janë pezulluar, ose shtyrë për 4 orë dhe disave prej tyre u është ndërruar drejtimi për në qytete të tjera australiane.

Videot e sotme të marra lart nga qielli tregonin majat e grataçielave që dilnin jashtë perdes së trashë të mjegullës, ndërsa në Tokë, vepra arkitekturale të njohura të qytetit, si ura e Portit të Sidneit thuajse nuk dukeshin fare për shkak të mjegullës së dendur.
XS
SM
MD
LG