Lidhje

Media Arkivi

Korrupsioni dhe trafiqet në zhvillimin e Ballkanit


Ekspertë të transparencës financiare në Ballkan thonë se një nga arsyet që pengon vendet e këtij rajoni të bëjnë përparim, janë paratë e paligjishme që dalin nga këto vende. Dje në një nga mjediset e Kongresit u zhvillua një diskutim për qarkullimin e këtyre lloj fondeve, arsyeve të korrupsionit dhe rrugëve për të frenuar dukuritë që pengojnë mirëqenien e qytetarëve dhe zhillimin demokratik. Kolegia Keida Kostreci ndoqi diskutimin.

XS
SM
MD
LG