Lidhje

Media Arkivi

Gazetarët kundër KQZ-së për videokasetat


Bashkësia e gazetarëve dhe e mediave kundërshtoi sot vendimin e KQZ për t’u njohur partive politike të drejtën që të përgatitin kronika televizive për fushatën zgjedhore dhe u kërkoi mediave televizive që t’i transmetojnë ato. Gazetarët thonë se ky vendim cënon lirinë e shtypit dhe përbën shkelje të ligjeve e të kushtetutës.

XS
SM
MD
LG