Lidhje

Media Arkivi

"Jepi Shqiperise nje zhvillim te qendrueshem"


Një grup shoqatash joqeveritare po monitorojnë, në katër qytete të Shqipërisë, fushatën elektorale të partive politike, si pjesë e nje projekti që mbështetet nga Ambasada amerikane dhe Kooperacioni austriak për zhvillim. Në takimin e zhvilluar sot në Shkodër, përfaqësues të këtyre shoqatave u shprehën se, një pjesë e partive politike nuk kanë program për çështjet mjedisore dhe se komuniteti duhet të ndërgjegjësohet për t’i dhënë votën kandidatëve që paraqesin zgjidhjet më te mira.

XS
SM
MD
LG