Lidhje

Media Arkivi

Bashkëpunimi Shqipëri-Mali i Zi


Në Shkodër u takuan sot drejtuesit më të lartë të policive të Shqipërisë dhe Malit të Zi , të cilët nënshkruan një protokoll bashkëpunimi për sezonion turistik dhe thellimin e luftës kundër krimit të organizuar, që zhvillohet në zonat ndërkufitare. Një protokoll të ngjashëm bashkëpunimi u nënshkrua ditët e fundit edhe me policinë e Kosovës. Këto marrëveshje lehtësojnë më shumë turizmin, që është shndërruar ditët e fundit në një nga temat e rëndësishme të fushatës elektorale që po zhvillohet në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG