Lidhje

Media Arkivi

Mozaik i rrallë në Butrint


Në qytetin antik të Butrintit është hapur pas disa vitesh një nga mozaikët më të rrallë në Mesdhe , Mozaiku i Pagëzimores. Specialistë francezë dhe shqiptarë të trashëgimisë po dokumentojnë ecurinë e kwtij mozaiku në qindra vjet.Mozaiku i Butrintit ruhet në një gjendje mjaft të mirë dhe po tërheq vëmendjen e qindra vizitorëve.

XS
SM
MD
LG