Lidhje

Media Arkivi

Drejtuesit e këshillave në Tetovë dhe Strugë


Në qytetet e Tetovës dhe Strugës ka qenë e pamundur të zgjidhen drejtuesit e Këshillave të komunave që nga përfundimi i procesit zgjedhor. Partitë shqiptare kanë shumicën e anëtarëve të Këshillave, por nuk po arrijnë dot marrëveshje për mbështetje reciproke, megjithëse kryetarët e komunave thonë se nuk kanë pengesa për të ushtruar veprimtarinë e tyre. Korrespondenti Isak Ramadani na ka dërguar këtë kronikë.

XS
SM
MD
LG