Lidhje

Media Arkivi

Kosova dhe BE


Në Kosovë, përfaqësues institucionesh e partish politike thanë se vendimi i këshillit evropian për nisjen e negociatave për Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit me Kosovën, është hapi më i rëndësishëm për përparimin drejt Bashkimit Evropian. Ata thonë se shpresojnë që deri tek nënshkrimi i marrëveshjes për stabilizim asocim me Bashkimin Evropian të mos kalojë shumë kohë, ndonëse përvojat e vendeve të tjera flasin për negociata që kanë zgjatur edhe me vite.

XS
SM
MD
LG