Lidhje

Media Arkivi

Vera Kallmet


Në Shkodër, u mblodhën sot prodhuesit e verës “Kallmet”, një nga verërat tradicionale dhe më të njohura shqiptare. Vitet e fundit janë bërë përpjekje serioze për rigjallërimin e kësaj tradite, duke bërë që verërat e markës “Kallmet” të eksportohen edhe jashtë Shqipërisë, deri në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

XS
SM
MD
LG