Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me Prof. Romeo Gurakuqi


Ne Shqipëri, në pritje të ndërtimit të qeverisë së re të majtë dhe kalimit paqesor te pushtetit, studiuesit e politikes shqiptare pohojne se ajo gjendet perballe sfidash te veshtira. Profesori i historise moderne ne Universitetin Europian të Tiranës, Romeo Gurakuqi, thote se sistemi demokratik dhe institucionet ne vend jane deformuar dhe është e nevojshme që nje grup juristesh te trajtojne problemet kushtetuese te institucioneve. Me profesor Gurakuqin, bisedoi korrespondenti yne ne Tirane, Ilirian Agolli.

XS
SM
MD
LG