Lidhje

Media Arkivi

Zonat ushtarake në zona turistike


Ne periferite veriore te qytetit te Durresit disa zona ushtarake po kthehen me shpejtesi ne zona turistike. Izolimi i ka ruajtur te pastra keto zona, qe perbehen nga plazhe te vogla, dhe pamje te bukura. Sipas banoreve, sfida mbetet qe ato te mbrohen dhe te mos pushtohen me ndertime te rremujshme, si ka ndodhur ne zona te tjera te Durresit.

XS
SM
MD
LG