Lidhje

Media Arkivi

Ankandet për bonot e thesarit


Banka e Shqiperise sapo ka organizuar dy ankande per te shitur bono thesari te qeverise ne vlere afro 250 milione dollare. Ekspertet e ekonomise e shohin me shqetesim kete si nje praktike qe thellon borxhin publik, i cili ka arritur nivele te larta. Ata pohojne se per paradoks kredite, investimet dhe konsumi kane rene, ndersa parate e teperta ne banka i merr borxhe qeveria.

XS
SM
MD
LG