Lidhje

Media Arkivi

Studentë shqiptarë në Uashington


Këto ditë ishin në Uashington nxënësit pjesëmarrës në programin veror të Institutit Transaltantik Benjamin Franklin. Ata erdhën të vizitonin edhe studiot e Zërit të Amerikës dhe kolegu Julian Zyla bisedoi me përfaqësuesit e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë. Nxënësit flasin për përshtypjet e tyre për programin, për mënyrën se si kjo eksperiencë mund të ndikojë tek ata si dhe për problemet dhe nevojat e të rinjve në vendet e tyre përkatëse.

XS
SM
MD
LG