Lidhje

Media Arkivi

Qendra e informimit turistik në Shkodër


Në Shkodër është hapur një qendër informimi, për të promovuar vlerat turistike të zonës veriore. Turistët marrin këtu informacione për pika të tilla malore si Thethi, Valbona dhe Vermoshi. Pjesë e interesimit te tyre jane edhe muzetë dhe qendrat e tjera turistike.

XS
SM
MD
LG