Lidhje

Turizmi familjar në Gjirokastër


Në Gjirokastër ka nisur të rritet kohët e fundit interesimi për turizmin familjar. Banorët në qendrën historike po shtojnë numrin e dhomave për të pritur turistët dhe po kërkojnë më shumë mbështetje, sidomos për sa i përket kredive bankare.

XS
SM
MD
LG