Lidhje

Media Arkivi

Shkollimi dhe të drejtat e fëmijëve


Qendra per mbrojtjen e te drejtave te femijeve publikoi nje raport, sipas te cilit, braktisja e shkollave nga femijeve eshte rritur dhe cilesia e studimeve ka rene. Studimi nxorri se braktisja reale e shkollave perkon me stinet kur shtohen punet e bujqesise dhe te industrise.

XS
SM
MD
LG