Lidhje

Media Arkivi

Ulet norma e interesit


Ne Tirane Banka Qendrore vendosi te ule me tej normen baze te interesave bankare, duke u perpjekur te nxite kerkesat per kredi, investime dhe konsum... Guvernatori Ardian Fullani tha se borxhi publik eshte bere nje problem kryesor, dhe nevojiten masa shtese per ta mbajtur nen kontrolll.

XS
SM
MD
LG