Lidhje

Media Arkivi

Zgjedhjet dhe integrimi evropian


Në Tiranë, Instituti Shqiptar per Studime Nderkombetare sapo ka nisur botimin e revistes me titullin "Europa". Diplomatet shqiptare besojne se mbarevajtja e zgjedhjeve te qershorit e ka afruar me shume Shqiperine me Bashkimin Europian. Drejtuesi i Institutit, Albert Rakipi, thote se kriza ekonomike do te mbizoteroje ne punen e qeverise se re; Por sfidat e saj jane te njejta; lufte ndaj korrupsionit dhe kriminalitetit, arritja e standarteve europiane.

XS
SM
MD
LG