Lidhje

Fitër Bajrami në Kosovë


Në Kosovë, me rastin e Bajramit, udhëheqësit fetarë dhe politikë bënë thirrje për paqe e solidaritet ndërmjet njerëzve.

XS
SM
MD
LG