Lidhje

Media Arkivi

Fitër Bajrami në Maqedoni


Ndërsa në Maqedoni, drejtuesit e komunitetit musliman bënë thirrje për solidaritet, tolerancë, bashkëjetesë dhe respekt të ndërsjellë me individët dhe komunitetet tjera.

XS
SM
MD
LG