Lidhje

Media Arkivi

Familjet rome


Edhe sot vazhdoi në ditën e 11 gjendja e rëndë e familjeve rome, që u dëbuan nga një zonë ndërtimi dhe iu shembën kasollet në Tiranë. Ata po jetojnë në një trotuar të unazës së kryeqytetit, në pritje që autoritetet t'u japin një zgjidhje për strehimin dhe integrimin e tyre në shoqëri. Veprimtarët e të drejtave njerëzore thonë se ndërkohë pritet që romët të dëbohen edhe nga disa zona të tjera.

XS
SM
MD
LG