Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët e paligjshëm


Trafiku i emigrantëve nga vendet arabe dhe aziatike po merr përmasa në Jug të Shqipërisë. Ditët e fundit po shtohen grupet e emigrantëve që hyjnë ilegalisht nga Greqia. Zyrtarët shqiptarë janë të shqetësuar se një dyndje e emigrantëve do të sillte rikthimin e rrjeteve të organizuara të këtij trafiku të cilat vepronin vite më parë në të dy anët e kufirit.

XS
SM
MD
LG