Lidhje

Media Arkivi

Tensionet në Përmet


Tensionet janë shfaqur sërish sot në qytetin e Përmetit, ku besimtarët orthodhoksë janë futur me forcë në mjediset e Pallatit të Kulturës. Ky Pallat iu rikthye Bashkisë së qytetit pak ditë më parë dhe ruhej me polici private. Pallati i Kultures prej disa vitesh shërbente si Kishë. Burimet lokale thanë se shumë prej besimtarëve kishin mbërritur në qytet nga zonat e tjera dhe gjatë përplasjeve me policinë private pati lëndime të lehta.

XS
SM
MD
LG