Lidhje

Media Arkivi

Pakicat në Shqipëri dhe Martin Luther Kingu


Disa organizata joqeveritare perkujtuan me nderime sot ne Trane 50 vjetorin e marshimit per lirite civile ketu ne SHBA dhe fjalimin e famshmem te dr. Martin Luter Kinugt. Veprimtaret pohuan se ne Shqiperi te drejtat njerezore dhe kombetare shkelen rendom dhe masivisht, dhe se shoqeria shqiptare ka shume per te mesuar dhe per te reaguar nen shembullin e Martin Luter Kingut.

XS
SM
MD
LG