Lidhje

Media Arkivi

Seminari i gjuhësisë dhe kulturës


Në Prishtinë përfundoi punimet Seminari i 32-të ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku një numër i konsiderueshëm studiuesish dhanë ndihmesën e tyre në fushën e Albanologjisë. Ndonëse që në themelimin e tij më 1974, ky seminar ishte parashikuar si një tubim shkencor, ai ka vuajtur ndikimin e zhvillimeve politike në Kosovë.

XS
SM
MD
LG