Lidhje

Media Arkivi

Dokumentar për Pjetër Budin


Studiuesi dhe producenti dom Nikë Ukgjini, sapo ka përfunduar filmin e tij të nëntë dokumentar, i cili i kushtohet njërës prej figurave të shquara të letërsisë shqipe, Pjeter Budit. Producenti Ukgjini thotë se me ketë film përfundon edhe cikli i filmave kushtuar figurave të letërsisë shqipe të periudhës së mesjetës. Dom Nike Ukgjini ka realizuar dokumentarë kushtuar Buzukut, Bardhit, Bogdanit dhe Mjedës.

XS
SM
MD
LG