Lidhje

Media Arkivi

Sëmundjet më të përhapura në Shqipëri


Banka Botërore dhe Universiteti i Uashingtonit sapo kanë përfunduar një studim mbi sëmundjet dhe gjendjen shëndetësore në Europë dhe Azinë Qendrore. Sipas raportit “Pesha Botërore e Sëmundjes” në Shqipëri sëmundjet më të përhapura janë ato të zemrës, diabeti dhe kanceri. Korrespondenti ynë, Ilirian Agolli, bisedoi në Tiranë me disa mjekë lidhur me gjendjen aktuale, masat për parandalimin dhe informimin e popullatës mbi sëmundjet më të përhapura.

XS
SM
MD
LG