Lidhje

Media Arkivi

Ambasada amerikane jep çmimin e përmuajshëm


Ambasada amerikane i dorëzoi sot organizatës “GO 2” çmimin e përmuajshëm “Kampionët e nismës Vepro Tani”. Kjo organizatë po punon për ta bërë Shkodrën një qytet të angazhuar në paksimin e përdorimit të panevojshëm të makinave, duke mbrojtur mjedisin dhe shëndetin e banorëve.Programi “Kampionët e nismës Vepro Tani” është një vlerësim i përmuajshëm i Ambasadës amerikane në Tiranë për grupet dhe individët e përkushtuar në mënyrë aktive për të sjellë ndryshimin në komunitet.

XS
SM
MD
LG