Lidhje

Media Arkivi

Diskutim mbi TAP dhe Korridorin e Jugut


Në Uashington, u zhvillua dje një diskutim mbi gazsjellësin e njohur si Korridori i Jugut. Ky projekt, i cili përfshin gazsjellësin TAP, parashikon transportin e gazit natyror të Detit Kaspik nga Azerbajxhani për në Europë duke kaluar përmes Turqisë, Greqisë, Shqipërisë dhe Italisë. Në aktivitetin e zhvilluar në Qendrën Woodrow Wilson morën pjesë zyrtarë të qeverisë amerikane, të kompanisë BP, ambasadave të vendeve të përfshira në projekt si dhe analistë të çështjeve të energjitikës.

XS
SM
MD
LG